top of page

MM Pre-school 2 

Januari, 2020

Maart, 2020

Mei, 2020

Februari, 2021

We zijn gestart!

Rondom het terrein van MM Pre-school 2 zetten we in samenwerking met Wilde Ganzen een waterproject op. Dit in het kader van 'Klein project, groot verschil'.

Het waterproject gaat voor de kinderen van MM Pre-school 2 inderdaad een groot verschil maken: er komt een gecontroleerde toevoer van veilig drinkbaar water, en daarmee is een moestuin mogelijk om van te eten en te leren. Landscaping vindt plaats om overstromingen op te vangen. En dat alles op een kindvriendelijk terrein.

Landscaping:

Landschapsaanleg als onderdeel van het waterproject rond MM Pre-school 2. Dit wordt uitgevoerd door technici met de medewerking van de leraren.

Wilde Ganzen Coronafonds en MMF helpen BEdS

Veel mensen in ontwikkelingslanden zijn in acute problemen gekomen doordat ze hun baan verloren hebben, geen voedsel meer kunnen betalen of omdat iemand in hun gezin ziek is geworden. Om mensen die door de crisis het zwaarst getroffen worden te helpen, is het Wilde Ganzen Coronafonds opgericht.

Vorige week tekenden Wilde Ganzen en MM Foundation een samenwerkingsovereenkomst.

Het idee is als volgt...

MM Pre-school 2 als veilige leeromgeving 

MM Pre-school 2 is een moderne Pre-school geworden voor de Batticaloa Regio in Sri Lanka.

 

Dankzij onze donoren is MM Pre-school 2 voorzien van alle benodigdheden om zowel de gezondheid als de leefomgeving voor kinderen en leerkrachten te garanderen.

USB Iniatief met Wilde Ganzen

Bike- iniatief in Batticaloa

Een leven lang leren begint aan de basis en daarom is het zo goed dat de samenwerking tussen BEdS/Wilde Ganzen/MM Foundation dit project mogelijk maakt. De kids van MM Pre- school 2 kunnen gewoon van huis uit verder leren!

Na Corona is Sri Lanka geraakt door een financiële en een politieke crisis. Het land komt letterlijk tot stilstand omdat brandstof nauwelijks verkrijgbaar is om. Om leerkrachten en ondersteunend personeel en ook gezinnen toch mobiel te houden ondersteunt MM Foundation MM Pre- school 2 met een bike- initiatief. De fietsen komen te staan op strategische plaatsen onder toezicht in Batticaloa.

 

Om het project te ondersteunen fietst een aantal Feedbackers op 21 mei 2023 een sponsortocht in het kader van bike for bikes.

Help mee!

Ook u kunt meehelpen!

Deel ons op:

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Volg ons via:

  • Facebook
  • Twitter
bottom of page